Laatste nieuws 

28 Mei 2018

Samson Schmitt, Johan Dupont & Joachim Iannello

Zaterdag - 18/08/2018

News  

28 Mei 2018

The Mike Reinhardt Trio

Zaterdag- 18.08.2018 The Mike Reinhardt Trio.... And who's the other guy playing a solo there ? 😎

News  

23 Mei 2018

Pascal Mohy Trio

Vrijdag - 17/08/2018

News  

Edito

Broukay Jazz 2018 

Vrijdag 17 Augustus 2018

De piano in de spotlights…..

Net als voorgaande jaren beginnen we met een documentaire met archiefbeelden samengesteld door het Maison du Jazz. U wordt meegenomen op de historische reis van de piano in de jazz geschiedenis.

Ons eerste concert is ook deze editie gereserveerd voor jong talent. Het Martin Salemi Trio valt zonder twijfel in deze categorie. Sinds hun verschijning op de Belgische jazzpodia maken ze furore en we zijn dan ook heel blij dat Martin Salemi met zijn kompanen op Jazz Broukay van de partij is!

Jazz Broukay wordt op vrijdag afgesloten door niemand minder dan Pascal Mohy. Als jong artiest stond hij al op onze bühne maar het werd tijd dat we hem weer ons konden bewonderen! Hij neemt U mee op een muzikale reis de zwoele jazznacht in!

Zaterdag 18 Augustus 2018

Wat anders dan Gypsy Swing? Een avond die bol staat van kwaliteit! Fapy Lafertin, Alexandre Tripodi, Joachim Iannello, Johan Dupont, Samson Schmitt en Mike Reinhardt betoveren U met hun opzwepende ritmes en hun enthousiasme.

Drie concerten, drie stijlen maar. die hun oorsprong vinden in de oost-europese folkoristische klanken en Yiddische  Klezmer  gecombineerd met populaire franse muziek uit de jaren dertig en later. Een paar verrassingen zult U zeker beleven!

Overal ter wereld worden festivals georganiseerd ter ere van Django Reinhardt en de Jazz Broukay zaterdagavond vormt daarop geen uitzondering. Eén avond slechts, maar wel een pareltje in zijn genre en dat langs de mooie Jeker!

Zondag 19 Augustus 2018

De Eujazz middag: Jazz, Swing en Dans!

Voor de tweede keer een Swing en Lindy Hop middag voor Jazz Broukay. U kunt swingen en genieten  op muziek van de jaren ‘30 en ’40. Muziek die door jong en oud gedanst kan worden en wordt! Deze keer zal een echte Big Band de middag opluisteren! Welke????? Ehhh, dat houden we nog heel even voor ons!

Voor de nieuwsgierigen wordt er s’ochtends een initiatiecursus georganiseerd door onze vrienden van Easy Swing uit Luik. Info volgt!